Voorbereiding

Serviceportaal

Voor exposanten is er het Serviceportaal. Via dit portaal bestel je (technische) facilitaire zaken, catering, vul je je catalogusgegevens in en volg je je bezoekersmarketinginspanningen (en follow up na beurs).


» naar het Serviceportaal

Inlogcodes Serviceportaal

Na registratie als deelnemer krijg je van ons een telefoontje. Samen met jpu nemen wij het traject tot aan de beurs door en de aandachtspunten.

In aansluiting op dit gesprek ontvang je een e-mail met de gegevens om uw account te activeren in het Serviceportaal. Heb je deze e-mail niet gekregen of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact op met Customer Service. 
T | +31 (0)30 295 2999
E | service@jaarbeurs.nl


Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn stand? Uitnodigen!

Jaarbeurs kan mensen uitnodigen om naar een beurs te komen, niet naar een stand. Jij als exposant wel. En dat blijkt heel effectief.  Met de middelen die we je gratis ter beschikking stellen is het ook nog eens heel eenvoudig: relatiekaarten, een digitale versie ervan en bijvoorbeeld een registratielink/logo voor op uw website of email. De resultaten van deze acties kun je bovendien monitoren. Je regelt dit allemaal in het Serviceportaal.


Vul je catalogusgegevens in

Via het Serviceportaal vul je ook je catalogusgegevens in. Op basis van jouw input worden bezoekers al voor beurs gematcht aan voor hen interessante bedrijven. Jouw bedrijf dus. Hoe vollediger uw profiel, hoe meer potentiële leads het  oplevert. 

Nieuws aanleveren: Free publicity voor jouw bedrijf/organisatie

Binnen het Serviceportaal kun je u ook nieuwtjes kwijt over de producten/diensten die je straks tijdens de beurs laat zien. Deze komen automatisch op je bedrijfspagina binnen de digitale catalogus te staan. Uit al het aangeleverde nieuws maken wij bovendien een selectie die wij gratis meenemen in de nieuwsbrieven naar bezoekers en/of printcatalogus. Ook kun je er persberichten aanleveren die wij onder de aandacht van relevante media brengen.

Facilitaire zaken

Elektriciteit op je stand nodig, meubels of standschoonmaak? Voor technische voorzieningen, toestemming voor gebruik van gas, afvalverwerking, tuien etc. kun je ook terecht in het Serviceportaal.


Catering: van bezorgservice tot catering op maat

Tijdens beurs dranken, lunchpakketten of bijvoorbeeld bittergarnituur op uw stand nodig? Regel het van tevoren via het Serviceportaal of tijdens de beurs met slechts 1 telefoontje en het wordt razendsnel gebracht. Wil je catering op maat met bijvoorbeeld Live Cooking of het inzetten van een Barista? Neem dan contact op met Serviceportaal voor de mogelijkheden. 

Standbouw

Jij hebt als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of een standbouwpakket  te huren.
» Bekijk de standbouwpakketten


Wil je een eigen stand (laten) bouwen? Hou er rekening mee dat er bepaalde standvoorwaarden zijn en dat je tijdig een standbouwtekening moet te overleggen. Voor (extra) standinrichting kun je terecht in het Serviceportaal.