Route & Contact

E-bike Xperience vindt plaats in en georganiseerd door Jaarbeurs. Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en dus is uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden 'Jaarbeursplein'. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.

Plan je reis met het OV

Kom je met de trein? Via de Spoordeelwinkel van NS koop je een toegangsbewijs voor E-bike Xperience en een retour naar Utecht Centraal voor 26 euro.

Route & parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 20,00 per dag (een dagkaart voor P2 en P4 kost €16,00). Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met een creditcard betalen. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Voorafgaand aan je bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast een parkeerplaats reserveren.  

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij je terugreis kunt je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Park & Ride

Utrecht kent drie Park + Ride locaties. Je kunt je auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je je auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

>> Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht

P + R WESTRAVEN

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’ 

Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R PAPENDORP

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R DE UITHOF

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.

Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

Contact

E-bike Xperience wordt gehouden in (en georganiseerd door) Jaarbeurs. Wanneer je na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kun je ons bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens beursdagen kun je ons uiteraard ook tijdens het weekend op dezelfde tijden bereiken.

Visitor Service
Jaarbeurs | Utrecht
T: 030 – 295 59 11
E: info@jaarbeurs.nl