Popal als beste voorwielmotor uit de test

De Popal E-Volution 12.2 is als e-bike met beste voorwielmotor uit de test gekomen in de ANWB Rijtest. De fiets heeft volgens de testers genoeg power die goed gedoseerd wordt, wat zorgt voor een prettige fietservaring.

In een hevig concurrenende markt is de Popal E-Volution 12.2 als beste voorwielmotor uit de test gekomen.

Testoordeel ANWB

De ANWB schrijft over deze e-bike: 

"Met de E-Volution 12.2 heeft Popal een modern vormgegeven e-bike in de collectie. De fiets wordt aangedreven door de betrouwbare Bafang voorwielmotor, deze heeft vijf ondersteuningsstanden en wordt bestuurd vanaf een strak aluminium display. De motor is krachtig en produceert bovendien weinig geluid. De gemonteerde Shimano Nexus naaf biedt veel schakelgenot tussen de 8 versnellingen. Zowel voor als achter zijn krachtige rollerbrakes gemonteerd om onder alle omstandigheden tijdig tot stilstand te komen. Aan het rijcomfort is ook gedacht met vering in het balhoofd en zadelpen. De afmontage is op niveau met een Selle Royal zadel, CST banden en een Axa slot. De sleutel van het Axa ringslot past ook op de accu, wel zo gemakkelijk."

De E-Volution 12.2 scoort goed op de volgende punten:

- Stille, krachtige motor
- Gladde lasnaden
- Afmontage onderdelen
- Afleesbaarheid display

Popal op E-bike Xperience

Popal komt naar E-bike Xperience. Je kunt de E-Volution 12.2 bewonderen op standnummer 2.E019 of testen op het indoor testparcours.

Bestel direct je tickets >>

 

Ebike Das Original