Eventinfo

Jouw zoektocht naar de ideale e-bike start op E-bike Xperience!

E-bikes. Het aanbod is enorm en groeit met de populariteit van de e-bike mee. Er zijn Pedelecs (Pedal Electric Cycle), fietsen met trapaandrijving, Speed Pedelecs die tot 45 km/uur kunnen rijden en zelfrijdende e-bikes.

Welke e-bike past nu perfect bij jou? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe e-bike? En waarom is de ene fiets geschikter dan de andere? Op al die vragen vind je het antwoord tijdens E-bike Xperience. Van 28 februari t/m 1 maart 2020 vind je op deze beurs maar liefst 70 verschillende merken e-bikes en toebehoren. Je kunt er ook deskundig advies inwinnen van specialisten. Zo wordt jouw zoektocht naar de perfecte e-bike veel makkelijker!

Test 70 merken

De beste manier om uit te vinden welke e-bike het beste bij je past? Erop fietsen natuurlijk! Op de E-bike Xperience zijn 70 e-bike merken vertegenwoordigd. Van al deze merken kun je e-bikes testen op het testparcours. Er zijn de honderden testfietsen aanwezig.

Het indoor testparcours is afwisselend en e-powered by Bosch. Je test de fietsen hier onder alle omstandigheden. Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en een aparte strook voor de Speed Pedelecs waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt kunnen worden.

Kom naar de E-bike Xperience en test e-bikes van onder meer Bosch, Continental en Shimano Steps. Ervaar hoe het is om met een e-bike van bijvoorbeeld Gazelle, Batavus of Koga een helling op te fietsen en raas met 45 km/h over het speed pedelec parcours met een high speed e-bike van bijvoorbeeld Riese & Muller, Flyer of Stromer.

>> Bekijk hier de lijst met alle exposanten


Plattegrond

Benieuwd naar de exacte locatie van alle exposanten, het testparcours of de lezingzalen?
Op dit moment zijn wij nog druk met alle voorbereiding voor E-bike Xperience 2020. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Je kunt het nieuws over E-bike Xperience 2020 ontvangen in je mailbox. 

>> Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Openingstijden

E-bike Xperience vindt plaats van 28 februari t/m 1 maart 2020 in Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn:

Vrijdag 28 februari: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 29 februari: 10.00 - 17.00 uur
Zondag 1 maart: 10.00 - 17.00 uur

Met je tickets gratis naar nog twee fietsevents! 

Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Bike MOTION Benelux en Fiets en Wandelbeurs, die gelijktijdig plaatsvinden in Jaarbeurs, Utrecht.