temp

Meer dan 70 merken

Op de E-bike Xperience zijn meer dan 70 merken vertegenwoordigd. Je vindt hier gegarandeerd de e-bike die aan jouw eisen voldoet. De specialisten van de verschillende merken staan voor je klaar en beantwoorden graag je vragen.
Testparcours

Uitdagend testparcours - ePowered by Bosch

De beste manier om uit te vinden welke e-bike het beste bij jouw voorkeuren past? Er zelf op fietsen natuurlijk! Van alle merken die aanwezig zijn kun je e-bikes testen op het afwisselende en uitdagende testparcours, epowered by Bosch. Het testparcours is voorzien van een helling, zand- en schelpenpaden. Voor Speed Pedelecs is er een aparte strook zodat snelheden tot 45 km/uur kunnen worden gehaald.
Ebike-van-het-jaarEbike-van-het-jaartemp

Verkiezing e-bike van het jaar

Tijdens E-bike Xperience worden de Fiets Awards uitgereikt. Deze prijs is al jaren een begrip in de fietswereld en wordt uitgereikt in 6 verschillende categorieën, waaronder de E-bike van het Jaar. De winnaar krijgt een speciale plek op de beursvloer. 
Voucher

Testparcours voucher

Heb jij al tickets voor E-bike Xperience 2020 gescoord? Vraag direct jouw testparcours voucher aan en voorkom wachtrijen tijdens het event! Zo spring je bij binnenkomst in Jaarbeurs Utrecht direct op een testfiets! 

Theater

Onafhankelijke experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten binnen de fietsindustrie geven in het theater presentaties en houden vragenuurtjes. Wil je weten wat het verschil is tussen een wiel- of een middenmotor? Of hoeveel KwH accu je nodig hebt om een middag te kunnen toeren op de Veluwe? Dan is het theater de place to be!

Bekijk het programma >>