Theaterprogramma 2020

Op E-bike Xperience test je niet alleen e-bikes van meer dan 70 verschillende merken, het is ook dé plek om informatie in te winnen over e-bikes. Daarom worden er in het Theater doorlopend interessante lezingen gegeven. Op deze pagina vind je het programma en een korte omschrijving van de lezingen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Programma

Het programma voor de lezingen is hetzelfde voor alle beursdagen - 28 februari t/m 1 maart 2020.

Vrijdag, zaterdag en zondag 28 februari t/m 1 maart 2020

 
11.00 - 11.30   De voordelen van ebike lease*
Accell Benelux - Marco Kalden

12.00 - 12.30

10 gouden tips voor de aanschaf van je elektrische fiets **
Fietsersbond - Kees Bakker (TestKees) 

13.00 - 13.30

Comfortabel en veilig fietsen op je elektrische fiets***
Fietsersbond - Kees Bakker (TestKees)

14.00 - 14.30

Ontdek het nieuwe fietsplan****
LEASE A BIKE - Jan-Paul Röben, Hidde Boerma, Mark Danhof

 


* Lezing Accell Benelux - De voordelen van ebike lease (Marco Kalden)

Elektrische fietsen worden steeds mooier en aantrekkelijker. Als je besloten hebt elektrisch te gaan fietsen is kopen dan wel verstandig? Of is leasen voor jou als particulier een optie? En wat houdt en ebike leasen nou eigenlijk in? Betaal je dan niet gewoon teveel? Marco Kalden van Accell Nederland geeft je het inzicht of ebike lease voor jou als particulier interessant kan zijn.

** Lezing Fietsersbond - 10 gouden tips voor de aanschaf van je elektrische fiets (Kees Bakker - TestKees)

Als je een elektrische fiets gaat kopen zijn er veel zaken waar je op moet letten. Bijvoorbeeld: Wat is het verschil tussen een voorwielmotor en middenmotor? Heb ik  krachtige motor met hoog koppel nodig? Wat is de actieradius? Wat is de beste plek voor de accu? Kan ik ook in de bergen met mijn elektrische fiets? Welke versnellingen heb ik nodig? Wat kan ik allemaal aflezen op het display? TestKees van de Fietsersbond verteld waar je allemaal op kunt letten en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. 

*** Lezing Fietsersbond - Comfortabel en veilig  fietsen op je Elektrische fiets (Kees Bakker - TestKees)

Met je nieuwe elektrische fiets wil je plezierige tochtjes maken. Hoe zorg je ervoor dat dit comfortabel en veilig gaat? Welke zadel kies ik? hoe voorkom ik zadelpijn? hoe hoog moet die? hoe stap ik makkelijk op en af? Zijn daar slimme hulpmiddelen voor? In welke houding is het beste? Is vering echt nodig? Wat is het voordeel van brede banden? Welke handvatten voorkomen tintelende handen? Testkees van de Fietsersbond geeft veel tips voor veilig en comfortabel fietsen op je elektrische fiets.

**** Lezing LEASE A BIKE - Ondek het nieuwe fietsplan (Jan-Paul Röben, Hidde Boerma, Mark Danhof)

Het nieuwe fietsplan? Een gloednieuwe fiets voor een paar euro per maand? LEASE A BIKE vertelt jou het gehele verhaal achter de nieuwe leasefietsregeling die op 1 januari 2020 van start is gegaan. Dankzij de lage kosten en de heldere regels, is het nu zeer aantrekkelijk om voor de leasefiets te kiezen. Voor zowel werkgever als werknemer. 


Nog geen ticket? Koop nu je ticket en ontvang 3 euro korting!