E-bike Xperience verzet naar 7-8 mei

Vanwege de coronacrisis is de volgende editie van de Xperience verzet van 19-20 februari naar 7-8 mei 2021. Uiteraard kun je dan in Jaarbeurs weer e-bikes en speedpedelecs van tientallen merken uitproberen op grote indoor fietsparcoursen. Alvast de sfeer proeven? Bekijk dan de video van de editie in 2020.

Activiteiten op E-bike Xperience

Theaterprogramma met interessante lezingen
Uitdagend en afwisselend testparcours
Merken en exposanten op E-bike Xperience

Meer dan 70 merken

Op E-bike Xperience vind je gegarandeerd de e-bike die aan jouw eisen voldoet. Tijdens de laatste editie in februari 2020 waren meer dan 70 merken vertegenwoordigd! De specialisten staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen.

 

Een veilige beurs…

Veiligheid is dit jaar onze topprioriteit. De E-bike Xperience voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM en overheden. Door tickets te verkopen met tijdslots, spreiden we de drukte over de dag. Zo voorkomen we de aanwezigheid van te veel mensen bij de entrees, in de gangpaden en voor de stands. Voorop staat dat iedereen weer veilig en gezond naar huis kan. Veel testplezier alvast toegewenst!

Praktische informatie

Openingstijden

E-bike Xperience vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei 2021 in Jaarbeurs in Utrecht.

De openingstijden zijn:
Vrijdag 7 mei 10.00-17.00 u
Zaterdag 8 mei 10.00-17.00 u

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt op een paar minuten lopen van Utrecht Centraal Station en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Kom je met de auto? Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden.

Contact

Heb je vragen?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wij zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer
020 – 368 1547.

Tickets

De ticketverkoop is nog gesloten. Vanwege de beperkende coronamaatregelen zullen tickets enkel online te koop zijn. Bezoekers dienen bij aankoop een tijdslot te kiezen. Alle slots duren drie uur. Op deze manier kunnen wij de drukte over de dag spreiden. Afhankelijk van de belangstelling, kunnen de openingstijden nog worden verruimd.

Ontvang direct het laatste nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij het laatste nieuws van E-bike Xperience in je mailbox ontvangen? Dat kan! Je hoeft alleen je naam en mailadres achter te laten.


    Deelnemen als exposant?

    E-bike Xperience 2021 is hét grootste testevent voor e-bikes. Tienduizenden potentiële (en kooplustige) e-bike rijders gaan hier op zoek naar hun volgende e-bike of speed pedelec. De uitdagende indoor testparcours zijn voorzien van verschillende ondergronden en obstakels zodat de e-bike in alle situaties getest wordt. Het e-bike theater is de plek om informatieve sessies te volgen die helpen bij de juiste keuze voor de toekomstige e-bike.

    Ben je geïnteresseerd in deelname en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.