Profiel

Wie zijn de bezoekers van E-bike Xperience? De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt op 57 jaar. Het grootste deel van de bezoekers heeft een huishouden zonder thuiswonende kinderen en een modaal tot boven modaal inkomen. 72 % van de bezoekers heeft behoefte om binnen een jaar een nieuwe e-bike aan te schaffen.  

Ze zijn gemiddeld bereid om €2.655 te betalen voor een nieuwe e-bike. 38% is reeds in het bezit van een e-bike. 83% daarvan gebruikt de e-bike voor recreatieve doeleinden, 47% voor woon-werk verkeer.

Onze bezoekers komen voornamelijk om te testen, te oriënteren en algemene informatie in te winnen om daarna een e-bike aan te schaffen.

5 Redenen om deel te nemen

E-bike Xperience brengt je in contact met oriënterende consumenten. Hier ontmoet je gericht en gemakkelijk face-to-face jouw doelgroep, maar er zijn nog vier goede redenen om deel te nemen aan de E-bike Xperience:

  • Mega fietsbeleving door de nadruk op de testparcoursen
  • Het grootste indoor testparcours, bijna 2 kilometer lang en droog!
  • Verschillende tracks met hoogteverschil en diverse soorten ondergrond en testelementen
  • Kom in contact met consumenten met een directe aankoopintentie
Overtuigd? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

 

Resultaten vorige editie

Tijdens de 2017 editie van de E-bike Xperience zijn er 4500 personen die een testvoucher hebben aangevraagd om te kunnen testen. Er zijn ruim 40.500 testkilometers afgelegd op de testparcours. Samen met de Fiets en Wandelbeurs kwamen er 19.759 bezoekers naar het grootste testevent van Nederland. Zij bezochten het event gemiddeld 3 uur en 27 minuten. 72% van de bezoekers heeft een aankoopintentie binnen nu en 1 jaar. 

Facts & Figures e-bike Xperience 2017
Gemiddelde intentie besteding nieuwe e-bike: € 2.380

Meer weten? Bekijk de factsheet 2017 voor meer resultaten.

72

Heeft een aankoop intentie binnen nu en 1 jaar

89

Beoordeelt het aanbod als (zeer) goed

E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience
E Bike Xperience