Nieuws

 • Winnaars E-bike en Speed E-bike van het Jaar

  2 maart, 2018
  Tijdens de eerst beursdag van E-bike Xperience werden de prijzen voor de Fiets van het Jaar uitgereikt. In de categorie e-bike van het Jaar 2018 is de Sparta R5Te er met de prijs vandoor. De Speed E-bike van het Jaar 2018 is de Klever X Speed. De Awards zijn uitgereikt door RAI Vereniging voorzitter Steven van Eijck. De winnaars staan op het Awardplein bij de ingang. De bezoekers kunnen met de winnende e-bikes de epowered by Bosch testparcoursen op.

  Lees meer >>

 • SQlab zadels speciaal voor op de e-bike

  1 maart, 2018
  Wist je dat 92% van de fietsers (wel eens) pijn heeft? Wist je dat dit gemakkelijk op te lossen is? Eigenlijk best gek. Je weet wel welke maat schoenen je draagt maar je weet eigenlijk niet welke maat zadel het beste bij je past.

  Lees meer >>

 • CUBE presenteert e-bike met nieuwste Gen3 Bosch systeem

  1 maart, 2018
  Op 2, 3 en 4 maart is het mogelijk om voor de allereerste keer de allernieuwste CBUE Touring Hybrid te testen. De CUBE Touring Hybrid is een fluisterstille e-bike die feilloos schakelt onder alle omstandigheden, dankzij het Gen3 Bosch systeem. 

  Lees meer >>

 • DOOWITT brengt onzichtbare hoofdbeschermer op de markt

  1 maart, 2018
  De één vindt een helm lelijk, de ander vindt het niet lekker zitten en weer een ander vindt een goede helm te duur. DOOWITT neemt deze bezwaren weg! DOOWITT kan onzichtbaar gedragen worden onder elke pet, muts of hoed en geeft goede bescherming tegen een lage prijs.

  Lees meer >>

 • Stromer presenteert de nieuwe ST5

  27 februari, 2018
  Onberispelijke prestaties tot in het kleinste detail - dat is de ST5. Wat maakt hem nu zo compleet? 

  Lees meer >>

 • Veilig en zorgeloos rijden

  26 februari, 2018
  ‚ÄčBeterbike helpt je zorgeloos en veilig op weg. 

  Lees meer >>

 • E-bike-techniek: sensoren

  26 februari, 2018
  Een e-bike is een knap staaltje moderne techniek. Om te beginnen is er natuurlijk de hulpmotor, en daarnaast heb je de accu, waar veel technologie in verborgen gaat. Minder zichtbaar echter is de elektronica die de motoraandrijving stuurt en regelt met behulp van sensoren. Wat weten we daarvan?

  Lees meer >>

 • Riese & Müller komt met eerste compacte e-cargo-bike

  26 februari, 2018
  Met de Packster 40 brengt Riese & Müller, fabrikant van premium ebikes, voor het eerst een compacte e-cargo-bike op de markt. 

  Lees meer >>

 • Altijd in de juiste versnelling met Orange C330 HMS

  21 februari, 2018
  Al jaren is de Orange één van de meest gewilde fietsen van Gazelle. Binnen de Orange-familie geldt de vernieuwde C330 HMS als een luxe paradepaard. Deze e-bike biedt fietsers veel comfort dankzij de lage instap. Ook de framebouw, die het mogelijk maakt rechtop te zitten, draagt hieraan bij. De Orange C330 HMS combineert het comfort met stijlvolle looks. 

  Lees meer >>

 • Brompton introduceert de Brompton Electric

  21 februari, 2018

  Brompton Bicycle, fabrikant van de iconische vouwfiets, stelt de Brompton Electric voor het eerst in Nederland voor tijdens E-Bike Xperience!


  Lees meer >>

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Schrijf je hier in.