I:SY e-bike, one size fits all

De e-bikes van i:SY lijken op vouwfietsen, maar dat zijn ze niet. Ze hebben de geometrie van een normale e-bike en rijden net zo comfortabel dankzij 20” wielen met dikke banden.

Eén framehoogte voor iedereen, dat is het principe van de i:SY e-bike. De uitgekiende geometrie maakt het mogelijk dat iedereen met een lichaamslengte tussen 1.50 en 1.95 op deze e-bike kan rijden. Een ideale fiets voor in de stad en kleinbehuisden. In de praktijk blijkt de i:SY zeer wendbaar en stabiel. De Bosch motor garandeert een krachtige aandrijving, waarbij via de display en schakelunit links op het stuur o.a. gekozen kan worden voor 5 ondersteuningsstanden. Verder is de fiets uitgerust met hydraulische velgremmen van Magura.

Deze compacte maatvoering zorgt ervoor dat de fiets ideaal is voor mensen die hun e-bike mee willen nemen tijdens vakanties met een caravan of camper.De nieuwste variant is uitgerust met de traploze versnellingsnaaf van NuVinci, die wat betreft gebruiksgemak een grote meerwaarde geeft aan elektrisch fietsen. Het is niet voor niets dat steeds meer e-bike fabrikanten, zoals i:SY, een model met NuVinci uitrusten.

Meer weten over i:SY? Bezoek stand 2F011 op E-bike Xperience.