E-bike Xperience tegelijk met de Fiets en Wandelbeurs

Inspiratie opdoen, fietsen testen, outdoorkleding aanschaffen, lezingen volgen en veel meer. Er zijn 101 redenen te bedenken om de Fiets en Wandelbeurs te bezoeken, die op 11 en 12 februari 2017 plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. 

De Fiets en Wandelbeurs biedt het meest complete programma voor fietsers en wandelaars. Niet alleen presenteren ruim 400 commerciële exposanten hun aanbod op het gebied van bestemmingen, outdoor, fietsen en wandelen; er werken ook ruim 200 vrijwilligers mee aan de informatiemarkten voor fietsers en wandelaars. Alles wat je nodig hebt voor je volgende fiets- of wandeltrip is wel te vinden op de Fiets en Wandelbeurs. 

Fietsen, fietsen, fietsen
Trekkingfietsen, mountainbikes, e-bikes, fatbikes, ligfietsen, bikepackingbikes… Test fietsen in allerlei soorten en maten op het mountainbike-, kinderfiets- of algemene testparcours. De fietswereld staat allesbehalve stil. Bekijk nieuwste naven, wielmaten en accessoires in de stands van fietsexposanten.

Outdoor en lezingen
Voor outdoorliefhebbers is de beurs een walhalla. Outdoorzaken presenteren er hun nieuwe collecties en beursaanbiedingen. En natuurlijk is er nog het onvolprezen lezing- en workshopprogramma. Auteurs en avonturiers nemen je mee op hun reizen op tien locaties in Jaarbeurs. Maak je graag foto's? Vergeet dan niet mee te doen aan de fotowedstrijd van de beurs, die in het teken staat van 'Uitzichten'.
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Schrijf je hier in.