Nieuws 2017

Hieronder vindt u het exposantennieuws van de 2017-editie. 

  

 • Trek TM450+ 2017‎, de sportieve e-bike met middenmotor

  9 februari, 2017
  De TM+ fiets is een allround RIDE+ elektrisch ondersteunde fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een groot actieradius, optimale gewichtsverdeling en een extreem betrouwbaar Bosch-systeem zijn de sterke punten van deze e-bike.

  Lees meer >>

 • De Bulls E-Stream EVO 3 RS 29 2017, krachtige e-mtb

  8 februari, 2017
  Door de combinatie van het sterke aluminium frame, de Brose 250W motor, en de 120mm veerweg voor is dit een echte alleskunner.

  Lees meer >>

 • Twee nieuwe stadsmodellen voor Winora

  7 februari, 2017

  Winora Is een van de grootste Duitse fabrikanten van E-bikes. Voor 2017 heeft Winora weer alles uit de kast getrokken om weer een paar mooie onderscheidende elektrische fietsen te maken. De geheel nieuwe Radar en Radius zijn bijzondere fietsen geworden, die speciaal voor het stadsgebruik zijn ontwikkeld .

  Lees meer >>

 • I:SY e-bike, one size fits all

  6 februari, 2017
  De e-bikes van i:SY lijken op vouwfietsen, maar dat zijn ze niet. Ze hebben de geometrie van een normale e-bike en rijden net zo comfortabel dankzij 20” wielen met dikke banden.

  Lees meer >>

 • Koga E-Xite N8, de nieuwste sportieve premium e-bike

  6 februari, 2017
  KOGA bevestigt haar reputatie als leverancier van sportieve premium fietsen in een stijlvol design met de introductie van de E-Xite. Een sportieve e-bike met Bosch middenmotor met de accu op de onderbuis. Waar je ook heen wilt, de E-Xite N8 staat altijd voor je klaar. In tegenstelling tot de E-Xite biedt dit model meer comfort door de Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering.

  Lees meer >>

 • Nieuw bij Pro-User® bike carriers

  1 februari, 2017
  Pro-User® bike carriers heeft een nieuwe fietsendrager ontwikkeld. Het is een uitbreiding op de bestaande Amber familie. Naast de Amber II, III en IV is nu ook de Amber I beschikbaar! 

  Lees meer >>

 • Test de voorwielmotor en middenmotor op één fiets!

  31 januari, 2017
  De middenmotor is momenteel erg populair. Maar is dit ook de beste motor voor jou? Er zijn drie verschillende plekken om de motor te plaatsen: voor, midden en achter. Het beste is natuurlijk om het eerste zelf te ervaren.

  Lees meer >>

 • Puch

  Puch E-Underground & Puch E-Ambient-S

  31 januari, 2017

  Puch komt dit jaar met twee nieuwe e-bikes: De E-Underground, een stoere urban e-bike voor de forens, en de E-Ambient-S, een moderne en comfortabele e-bike die uitermate geschikt is voor woon-werkverkeer en mooie lange fietstochten.

  Lees meer >>

RSS