Bezoek ook Fiets en Wandelbeurs & Bike MOTION

Tegelijkertijd met de E-bike Xperience vinden ook de Fiets en Wandelbeurs en Bike MOTION Benlelux plaats. Met je ticket heb je toegang tot alle drie de events.

Plaatje volgpagina Bike MOTIONBike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux en is er voor alle sportieve fietsers en liefhebbers. Of je de hele winter doorfietst of wacht op de eerste echte zonnestralen, in het voorjaar sta jij vast te trappelen om je komende fietsseizoen weer optimaal te starten. Hier vind je het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de kleine, speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Check de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires en laat je inspireren door de outfits, schoenen, helmen en brillen. Stel je komende fietsdoelen bij het toertochtenplein en ontdek te gekke fietsbestemmingen. Nóg beter worden of nu eens echt aan de slag? Doe een bike fitting of vermogenstest en laat je adviseren met je nieuwe trainingsschema. Ontmoet de experts op alle vakgebieden en stel al je vragen.

Ga naar de website van Bike MOTION

 

Fiets en Wandelbeurs
De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa. Je vindt er een compleet aanbod aan fiets- en wandelreizen, routes, accommodaties, fietsen en outdooruitrusting. Het ruime aanbod van exposanten wordt gecombineerd met een uitgebreid programma aan lezingen en workshops en informatiemarkten. 

Ga naar de website van Fiets en Wandelbeurs voor meer informatie.