Theaterprogramma

Onafhankelijke experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten voor de fietsindustrie zullen in het E-bike theater presentaties en vragenuurtjes houden. Als je het verschil wilt weten tussen een voor-, midden of achtermotor, hoeveel KwH je accu moet hebben om een middag te toeren in Rivierenland, maar ook als je nog helemaal geen idee hebt welke e-bike nu het beste bij jou past, dan is dit de plaats om je vragen te stellen en informatie in te winnen!

Hieronder vind je het voorlopige programma. Houd deze pagina in de gaten voor laatste updates!

Theaterprogramma vrijdag

 Tijd Titel presentatie Spreker Organisatie
 12.30 -13.15 Het beste materiaal voor in de bergen TestKees (Kees Bakker) Fietsersbond
 13.30 - 14.15 Aandachtspunten bij aanschaf en onderhoud van een e-bike Ben van Kleef Fietsned
 14.30 - 15.15 Innovaties in de Fietstechniek Arnoud Ouenda Tweewieler Academie
 15.30 - 16.15 Hollandse E-bike verhalen vol pieken en dalen Vera ter Beest Verita's Visit


Theaterprogramma zaterdag en zondag

 Tijd Titel presentatie Spreker Organisatie
 10.30 - 11.15 Hollandse E-bike verhalen vol pieken en dalen Vera ter Beest Verita's Visit
 11.30 - 12.15 Innovaties in de Fietstechniek
Arnoud Ouendag (za) / Evert Lans (zo) Tweewieler Academie
 12.30 - 13.15 Het beste materiaal voor in de bergen TestKees (Kees Bakker) Fietsersbond
 13.30 - 14.15 Aandachtspunten bij aanschaf en onderhoud van een e-bike Ben van Kleef  Fietsned
 14.30 - 15.15 Innovaties in de Fietstechniek
Arnoud Ouendag (za) / Evert Lans (zo)
Tweewieler Academie
 15.30 - 16.15 Vind de e-bike die écht bij jou past Alfred Tuitel ANWB

 

Over de presentaties:

TestKees | Het beste materiaal voor in de bergen
Met de e-bike in de bergen: Welke type motor werkt het beste? Hoe snel is mijn accu leeg? Welke versnellingen moet ik gebruiken? Welke remmen en frame wordt aangeraden? Testkees geeft antwoord!

Verita's Visit | Hollandse E-bike verhalen vol pieken en dalen
Een Amerikaan, een Nederlander en een Zwitser leren elkaar kennen tijdens een tocht op de e-bike. Het oer-Hollandse landschap waar ze doorrijden, lijkt weinig uitdagend. Schijn bedriegt, want het wordt een avontuur vol pieken en dalen. Beleef deze en andere Hollandse e-bike verhalen tijdens deze sfeerrijke presentatie van Vera ter Beest. Je kunt haar wakker maken voor een fietstocht. Geboren op de fiets en getogen in Delft doorkruist Vera ter Beest haar eigen land. De omgeving van Utrecht, Leiden, Rotterdam, Den Haag (en Brussel), waar ze ooit woonde, kent ze op haar duimpje. De fiets is haar trouwe reismaatje, samen ontdekken ze nog dagelijks de mooiste plekjes in Nederland. En die plekjes laat ze graag aan je zien. Haar eigen bedrijf, Verita’s Visit Holland neemt je op de fiets mee voor een kijkje achter de schermen van lokale evenementen in pittoreske dorpjes. De  fietstochten gaan door het typisch Nederlandse landschap langs Nederlandse ambachten, waar je de lokale producten proeft en soms zelf maakt.

ANWB | Vind de e-bike die écht bij jou past
Welke verschillende type e-bikes zijn er? En hoe kun je als (beginnende) e-bike fietser nou bepalen wat voor type e-bike je nodig heb? De ANWB helpt je een keuze te maken. Want van de grootte van het aanbod… daar kun je zomaar keuzestress van krijgen. 

Fietsned | Aandachtspunten bij aanschaf en onderhoud van een e-bike
De aanschaf van een e-bike is een kostbare zaak en een investering voor jaren. Dat moet dus weloverwogen gebeuren. Maar wat moet je dan kiezen?  Het aanbod  en de variatie in e-bikes is in een aantal jaren enorm gegroeid. Vanuit hun praktijk als grootste mobiele fietsenmaker in Nederland, heeft FietsNED daar een visie op. Op heldere en compacte wijze zet FietsNED uiteen waar u op moet letten bij de aanschaf van een e-bike, en wat aan onderhoud nodig is voor jarenlang, zorgeloos fietsplezier met uw e-bike