Activiteiten

E-bike Xperience 2016Theater
Onafhankelijk experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten voor de fietsindustrie gaven hier presentaties en vragenuurtjes. Als je het verschil wilde weten tussen een wiel- of een middenmotor. En hoeveel KwH je accu moet hebben om een middag te toeren in Rivierenland, was dit de plek om je vragen te stellen! 

E-bike van het Jaarverkiezing 
Op de eerste beursdag van E-bike Xperience werden de Fiets Awards uitgereikt. Deze prijs is al jaren een begrip in de fietswereld en wordt uitgereikt in 6 verschillende categorieën, waaronder de E-bike van het Jaar. De winnaar kreeg een speciale plek op de beursvloer. Lees hier meer over de winnaars.

E-bike parcours epowered by Bosch
Om het verschil te kunnen voelen, ga je gewoon zelf aan de slag. Onze deelnemers hadden allerlei soorten e-bikes ter beschikking gesteld voor een uitgebreid testritje! 

Speed pedelec parcours epowered by Bosch
Als je wilde voelen hoe hard zo’n speed pedelec nou echt gaat, maakte je een testrit op het speciaal daarvoor aangelegde testparcours. Dit parcours liep langs de volle lengte van de hal, zodat je lekker door kon trappen en snelheden van maar liefst 45 km/h kon bereiken!  

 

 

e-bike Xperience bezoeker

E-bike Xperience 2016 
E-bike Xperience 2016