Activiteiten


E-bike Xperience 2016Theater
Onafhankelijk experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten voor de fietsindustrie zullen hier presentaties en vragenuurtjes houden. Als je het verschil wil weten tussen een wiel- of een middenmotor. En hoeveel KwH je accu moet hebben om een middag te toeren in Rivierenland, is dit de plek om je vragen te stellen! Binnenkort wordt het complete bekend gemaakt.

E-bike van het Jaarverkiezing 
Op de eerste beursdag van E-bike Xperience worden de Fiets Awards uitgereikt. Deze prijs is al jaren een begrip in de fietswereld en wordt uitgereikt in 6 verschillende categorieën, waaronder de E-bike van het Jaar. De winnaar krijg een speciale plek op de beursvloer. De genomineerden worden begin februari bekend gemaakt.

E-bike parcours epowered by Bosch
Om het verschil te kunnen voelen, ga je gewoon zelf aan de slag. Onze deelnemers hebben allerlei soorten e-bikes ter beschikking gesteld voor een uitgebreid testritje! Bang voor een nat pak? Niet nodig, alle testparcoursen staan gewoon in de hallen van de Jaarbeurs. 

Speed pedelec parcours epowered by Bosch
Wil jij wel eens voelen hoe hard zo’n speed pedelec nou echt gaat? Maak dan een testritje over het speciaal daarvoor aangelegde testparcours. Dit parcours loopt langs de volle lengte van de hal, zodat je lekker door kunt trappen en snelheden van maar liefst 45 km/h kunt bereiken!  

 

 

e-bike Xperience bezoeker

E-bike Xperience 2016 
E-bike Xperience 2016