Activiteiten

* Let op: Om de e-bikes te kunnen testen heb je een testparcoursvoucher nodig. Voorkom dat je op het event lang moet wachten en print 'm nu alvast uit!

Onderstaande activiteiten maakten deel uit van het 2017-programma. Het programma voor 2018 wordt in december 2017 bekendgemaakt.

Theater
Onafhankelijk experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten voor de fietsindustrie zullen hier presentaties en vragenuurtjes houden. Als je het verschil wil weten tussen een wiel- of een middenmotor. En hoeveel KwH je accu moet hebben om een middag te toeren in Rivierenland, is dit de plek om je vragen te stellen! » Bekijk het programma

Bosch e-bike parcours*
Om het verschil te kunnen voelen, ga je gewoon zelf aan de slag. Onze deelnemers hebben allerlei soorten e-bikes ter beschikking gesteld voor een uitgebreid testritje! Bang voor een nat pak? Niet nodig, alle testparcoursen staan gewoon in de hallen van de Jaarbeurs. Vergeet niet om de getekende testparcoursvoucher mee te nemen.» Deze vind je hier.

Bosch e-MTB parcours
In tegenstelling tot de editie van 2017 vind je in 2018 het e-MTB parcours terug op Bike MOTION Benelux.

Bosch speed pedelec parcours*
Wil jij wel eens voelen hoe hard zo’n speed pedelec nou echt gaat? Maak dan een testritje over het speciaal daarvoor aangelegde testparcours. Dit parcours loopt langs de volle lengte van de hal, zodat je lekker door kunt trappen en snelheden van maar liefst 45 km/h kunt bereiken! Vergeet niet om de getekende testparcoursvoucher mee te nemen.
» Deze vind je hier.

BovagBovag E-bike clinic met Henk Lubberding
Tijdens de E-bike Xperience dagen geeft oud-profwielrenner Henk Lubberding liefhebbers een korte clinic met tips en tricks over opstappen, afstappen en koers houden op de e-bike. Hij helpt kortom bij het onder controle hebben en houden van de e-bike tijdens de fietstocht. Na het bezoeken van het parcours ga je naar huis met een goed en zeker gevoel dat je veilig op een e-bike kunt stappen. » Lees meer


 

 

 

e-bike Xperience bezoeker

E-bike Xperience 2016 
E-bike Xperience 2016